Wat doen we
Home Occasions Wie zijn we Wat doen we Contact Links Hoe het begon


Garage Drive On is een vertrouwd adres voor onderhoud en reparaties.
Wij leveren vakwerk en bieden ouderwetse service. U bent dus verzekerd van kwaliteit!
Gelegen aan de Buitentuinen zijn wij uitstekend bereikbaar.

U kunt bij ons terecht voor

Periodieke keuring (APK)

Een APK-keuring kan alleen uitgevoerd worden door een RDW erkende keurmeester. Dat is de reden waarom niet iedereen een APK-keuring mag en kan uitvoeren. Niet iedere garage heeft een erkende keurmeester in huis. Doordat wij zelf de erkenning voor het uitvoeren van APK-keuringen in huis hebben hoeven wij dit dan ook niet uit te besteden.

Wie zijn auto niet op tijd APK laat keuren, KRIJGT een boete van 100,-

Dat is dan ook een van de redenen waarom wij u een APK-keuring kunnen aanbieden € 45,- incl. btw Ook verrichten wij in opdracht roetmetingen aan personenauto's en lichte bedrijfsauto’s tot aan 3500 kg. Alweer een goede reden waarom u bij Garage Drive On aan het juiste adres bent.

Reparatie & Onderhoud

Wij repareren uw auto vakkundig en snel. Doordat wij een onafhankelijk bedrijf zijn kunnen wij alle merken en types repareren. Daarnaast kunnen wij door speciaal uitleesapparatuur alle storingen van alle merken en types uitlezen. Met deze apparatuur is het ook mogelijk om de "service interval" te resetten.

Ruitreparatie

Als de ruitreparatie door ons is verzorgt kunnen wij tevens zorgdragen voor de de financiële afhandeling bij de verzekering dit is alleen mogelijk indien u een all risk verzekering heeft of een WA plus verzekering. U dient er rekening mee te houden dat de verzekeraar uw eigen risico ca. € 135,= per schade in rekening brengt. Sterreparatie in de voorruit is in de meeste gevallen bij de verzekeraar gratis. Dit ook in combinatie met een all risk verzekering of WA plus. Vraag hiernaar bij uw tussenpersoon.

We zijn niet de grootste universele garage maar we zijn wel groot in goede kwaliteit leveren voor een zeer acceptabele prijs.
En we zijn flexibel, slagvaardig en plezierig in de omgang. Wat wilt u nog meer als klant?

 

Home | Occasions | Wie zijn we | Wat doen we | Contact | Links | Hoe het begon
Buitentuinen 3, 2551 VW 'S-Gravenhage 070 - 397 51 96
Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.
Design © R.Krijger