Wie zijn we
Home Occasions Wie zijn we Wat doen we Contact Links Hoe het begon
 

 


Via deze weg willen wij ons even aan u voorstellen. Wij zijn Patrick, Natasja en Tom

Patrick

Ik ben 39 jaar en al 25 jaar werkzaam in het autovak. Ik ben begonnen als 15-jarige als autopoetser bij autobedrijf Sjef Boekholt. Hij is ook degene die mij gestimuleerd heeft om verder te gaan in het autovak. Door mijn ruime ervaring bij verschillende A merkdealers kan ik u nu als universele garage de juiste begeleiding geven bij het onderhoud en de reparatie van uw heilig koe.

 

 

Natasja

Ik ben 36 jaar en werkzaam als secretaresse in het bedrijfs-onroerend-goed en zit nog niet zo lang in de autobranche. Door samen de stap te zetten om dit bedrijf te starten ben ik vanaf dag 1 overal bij betrokken. Ik heb in de afgelopen jaren daardoor al veel geleerd over het wel en wee van auto’s. U komt mij vooral tegen aan de telefoon en voor de juiste administratieve afhandeling.

 

 

Tom

Ik ben 65+ en met pensioen. Door het starten van dit bedrijf door mijn schoonzoon en dochter kan/mag ik weer aan het werk. Door ruim 50 jaar ervaring in de metaaltechniek voel ik me hier als een vis in het water. U kan mij tegen komen als u naar huis gebracht moet worden of als uw accu u in de steek laat. Tevens zorg ik voor de verse kop koffie als u even moet wachten.

 

 

 

Home | Occasions | Wie zijn we | Wat doen we | Contact | Links | Hoe het begon
Buitentuinen 3, 2551 VW 'S-Gravenhage 070 - 397 51 96
Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.
Design © R.Krijger